Menu

G-kracht hospitality, expert in het verbeteren van gastvrije dienstverlening.

G-kracht hospitality begeleidt organisaties in het verankeren van continue kwaliteitsdenken in alle lagen van de organisatie. Geru Timmers is de initiatiefnemer van G-kracht hospitality en gastvrijheidsexpert binnen de sector Zorg & Welzijn. Hij heeft zowel bij grote ziekenhuisorganisaties als bij middelgrote verzorging- en verpleeghuizen gewerkt, waardoor hij de dynamiek binnen de verschillende bedrijfsvormen goed kent. Hij heeft ervaren hoe organisaties duurzaam betere resultaten in gastvrij werkgedrag kunnen bereiken.

Nadat hij in 2008 is gestopt als manager voedingsdienst in het Catharina ziekenhuis te Eindhoven weet hij zijn eigen kennis en kunde te combineren met de ervaring van uiterst deskundige en innovatieve partners die hij in de afgelopen jaren heeft ontmoet. Daarnaast wordt Geru Timmers veelvuldig als ervaringsdeskundige bij verbetertrajecten ingezet door de Rechtsdraaiende Organisatie en is hij co-creator van de Verborgen Fabriek.

Daarnaast is Geru ruim 27 jaar actief voor de Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE). In de beginjaren als lid, later als bestuurslid en momenteel is hij de drijvende kracht achter het VKGE organisatiebureau.

Terug naar home