Menu

Opleidingshuis

Haal meer uit uw mensen, de talenten voor morgen!

Mensen kosten geld als u niet in ze investeert! Trainen, opleiden en cursus zijn begrippen die veelal door elkaar gebruikt worden. Wij pakken voor het gemak maar alles samen in het begrip talentontwikkeling.

Wij geloven dat mensen het beste in de praktijk leren, vooral als zij hier plezier in hebben. In al onze programma's zullen humor en ernst elkaar veelvuldig tegenkomen. De middelen die wij inzetten zijn sterk afhankelijk van uw situatie.

Wat G-kracht hospitality typeert is de zoektocht naar dat unieke, niet voor de hand liggende, creatieve ingrediënt dat mensen in beweging brengt en mensen met elkaar verbindt. Wij vinden het belangrijk dat wat uw mensen leren ook direct toepasbaar moet zijn in de eigen organisatie.

Vandaag voordoen, morgen meedoen en overmorgen zelf doen is hierbij ons uitgangspunt. De kunst van het trainen en opleiden is niet het geven ervan, maar het verankeren van de opgedane kennis, zodat deze continu ter beschikking blijft binnen de organisatie.

Wilt u gedragsverandering realiseren? Wilt u uw team inspiratie laten opdoen? Zoekt u voor uw team of individuele medewerker een programma met duurzaam effect? Wij helpen graag. We werken vanuit maatwerk en co-creatie.

Geen standaardtrainingen, maar doelgericht en aangepast op de fase en cultuur waarin een team of medewerker zich bevindt. Naast het verzorgen of ontwerpen van trainingen en trainingstrajecten helpen wij ook met de transfer naar de werkvloer, zodat deelnemers gaan toepassen wat ze geleerd hebben.

Terug naar home