Menu

Proeven aan Gastvrijheid

Een interactief programma door Butler Fons, zijn leerling Joost en Bea. Zij dompelen gedurend 2,5 uur de deelnemers onder in een warm "Hospitality" bad. Het lief en leed van een werkdag zal al improviserend door Bea bezongen worden. Het kan zo maar zijn dat u wordt meegenomen in de Gospel van Hoop maar dat kan ook zo maar een Jazz song worden of een levenslied.

Een interactief programma waar humor, ernst, muziek en improvisatie prominent aanwezig zullen zijn. De deelnemers bepalen zelf voor een groot deel hoe het programma verloopt. De middelen die wij inzetten zijn sterk afhankelijk van uw situatie. Wat G-kracht hospitality typeert is de zoektocht naar dat unieke, niet voor de hand liggende, creatieve ingrediënt dat mensen in beweging brengt en mensen met elkaar verbindt.

Dit interactief programma is ook zeer geschikt voor grotere groepen tot ca. 80 tot 100 personen. Eventueel is dit programma uit te breiden met een Djembe muziekworkshop waarbij vooral het samenwerken en teambuilding centraal staan.