Menu

Share the next step in hospitality!

Groeien in mensgerichte en gastvrije zorg! 

.

Deze opleiding is een exclusieve  co-productie tussen G-kracht hospitality en de Hotel Management School Maastricht.

 

Uw organisatie is ongetwijfeld op vele fronten in beweging om de dienstverlening aanhaar cliënten nog verder te verbeteren. Wij denken dat een organisatie pas echt top kanzijn als er naast een uitstekende basis van vakmanschap sprake is van: gastvrijheid, gerichtheid op mensen, hun Geluk en beleving. We noemen dit het 3H-model.

Ook in uw organisatie zal de BASIS op orde moeten zijn. Dienen medewerkers naast dejuiste attitude, goed opgeleid te zijn en te beschikken over voldoende kennis en kunde.

Maar gebruiken uw mensen die kennis en kunde op het juiste moment? Staan ze open voorverdere ontwikkeling? Kunnen ze goed samenwerken? Nemen ze initiatief om zaken teverbeteren, een stapje extra te doen? Want dan is iemand, je team of de organisatie in VORM

Als een team dan ook nog in staat is om gastvrij te zijn en zorg biedt met een ‘human touch’ (mensgericht) en leidinggevenden in staat zijn om een gastvrije ‘mood’ te creëren, waardoor iedereen met plezier aan het werk is. Dan ben je TOP. . . en dat merken bewoners ook en daar gaat het om. Het realiseren van 9+ervaringen.