Menu

Waarmee kunnen wij u helpen?

Er kunnen allerlei vraagstukken zijn waar uw organisatie mee stoeit. Wij kunnen uw organisatie op weg helpen met bijvoorbeeld de volgende vraagstukken.


De organisatie is buiten koers geraakt.

 Vraagstuk: Help ons de gastvrije dienstverlening rondom eten, drinken en service van onze organisatie veilig te stellen en hiermee het vertrouwen van de stakeholders te (her)winnen.

De organisatie is te intern gericht.

Vraagstuk: Help ons meer in te spelen op wensen van onze cliënten, patiënten, familie, collega’s en onze overige gasten.

Verhoudingen zijn verstoord en de motivatie is verdwenen.

Vraagstuk: Help ons de samenwerking te verbeteren en de verbeterprocessen in relatie tot een gastvrije dienstverlening vlot te trekken.

Wetgeving leidt tot ingrijpende wijzigingen, een nieuwe koers is nodig.

Vraagstuk: Help ons om de strategie rondom de gastvrije dienstverlening te bepalen en help ons daarnaast met het nemen van de eerste hordes in de executie.

De organisatie heeft een nieuwe visie en missie.

Vraagstuk: Help ons om een gastvrij dienstverleningsproces betreffende eten, drinken en service op te starten en te borgen.

Binnen kleinschalig wonen is hospitality onvoldoende aanwezig.

Vraagstuk: Help ons om educatie in te zetten gericht op het veiligstellen van de benodigde kennis rondom eten, drinken, gastvrijheid en service.

 

Terug naar home

/resources/js/tinymce/plugins/imagemanager/files/shutterstock_110675747.jpg